Weekend Festivali korraldajad otsivad noort plaadikeerutajat

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korraldajate teatel külastas Weekend Festivali mullu umbes 85 000 inimest.
Korraldajate teatel külastas Weekend Festivali mullu umbes 85 000 inimest. Foto: Gertrud Alatare/

Noorel plaadikeerutajal või kollektiivil avaneb võimalus mängida muusikat augustis Pärnu rannas Weekend Festival Balticul.

Maailmakuulsate artistide kõrval saab plaati keerutada DJ-võistluse võitja, kus 16–35aastased mehed ja naised on oodatud osalema 18. juunini. Žürii valib kõikide kandidaatide seast viis finalisti. Viimane lõppvõistlusele pääseja selgub publikuhääletusega.

Finaalvõistluse võitja, kes saab võimaluse esineda rannapeo Future Stage`i laval, selgub 8. juulil ööklubis Sunset.

Mullu pääsesid Weekend Festivalil püünele Sander Paalpere ja Rauno Jüristo DJ-duost Clubmusic Takeover. Noormeeste hinnangul tõi neile võidu see, et nad jäid iseendaks ega läinud käega lööma: nad püsisid oma stiilis ja tegid kõike kirega.

Weekend Festival Baltic toimub tänavu Pärnu rannas 3.–5. augustini. 60 artisti hulgas astuvad seal üles The Chainsmokers, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alan Walker, Deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alesso.

Korraldajate teatel külastas Weekend Festivali mullu umbes 85 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles