Klubita Zenjov treenib Floras

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (nr10) treenib praegu Tallinna Floraga.
Sergei Zenjov (nr10) treenib praegu Tallinna Floraga. Foto: Ardi Truija

Pärnust pärit Eesti jalgpallikoondislane Sergei Zenjov ei jõudnud oma senise koduklubiga lepingu pikendamise suhtes kokkuleppele ja hoiab end praegu vormis Tallinna Flora treeningutel.

"Olin Aserbaidžaanis Gabala klubis väga rahul," kinnitas Zenjov. "Mängisime kaks aastat Euroopa liigas ja võitlesime meistrivõistlustel esikoha eest. Aga leping lõppes, pidasime läbirääkimisi pikendamiseks ega jõudnud kokkuleppele. Mulle ei sobinud midagi, neile ei sobinud midagi."

Eestisse naasnud, eelistas Zenjov klubi, kes treenib murul. Nii langes valik Florale, sest mees elab Tallinnas A. Le Coq Arena lähedal.

Mis tulevikus saab, ei osanud Zenjov öelda. Jalgpalluri agent Andrei Stepanov lausus Soccernetile, et Zenjovi vastu on huvi tuntud nii Skandinaavia kui Kesk- ja Lõuna-Euroopa klubidest. Samuti ei välistanud Stepanov Zenjovi jätkamist Aserbaidžaanis.

"Vaatame praegu Sergeiga ringi ja kaalume pakkumisi. Huvi on tuntud eri riikidest. Usun, et lähinädalatel jõuame tuleviku suhtes otsuseni," avaldas Stepanov.

Järgmisel nädalal koguneb Eesti rahvuskoondis, kes tuleval reedel võõrustab Lilleküla staadionil Belgiat, kellelt mullu novembris saadi võõrsil 1:8 saun.

"Tahaks seekord ikka paremini vastu hakata," märkis Zenjov. "Aga eks mäng näita, kuidas läheb."

Zenjov liitus Gabalaga 2015. aasta juunis Moskva Torpeedost, kus ta mängis pool aastat. Samuti on ta kandnud Pärnu Vapruse, Tallinna TVMK, Lvivi Karpatõ ja Blackpooli särki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles