Noorpurjetajad tõid Saaremaalt neli auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas Hendrik Holtsmann seilas Saaremaal teise auhinna vääriliselt.
Pärnakas Hendrik Holtsmann seilas Saaremaal teise auhinna vääriliselt. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu jahtklubi purjespordikooli kasvandikud võitsid Roomassaares Eesti meistrivõistluste etapil kaks esimese, ühe teise ja ühe kolmanda koha auhinna.

Kuni 16aastaste roolimeeste Optimisti klassis kuulus kolmikvõit lõunanaabritele: regati võitis Agate Einause, teise poodiumikoha hõivas Eduards Mucins ja kolmandaks tuli Elza Cibule.

Alla 13aastaste konkurentsis oli parim üldarvestuses neljandana lõpetanud pärnulanna Angeliina Maria Isabel Õunap ja Romi Safinile kuulus kolmas koht.

Kokku startis Roomassaare regatil 75 Optimisti klassi roolimeest.

Zoom8 klassis pidi Euroopa meister Hendrik Holtsmann Pärnust leppima teise tulemusega. Esikoha võitis Jakob Haud Rein Ottossoni purjespordikoolist ja kolmandaks tuli Mari-Ann Raud Tallinna jahtklubist.

Laser 4,7 paatide võidusõidul oli parim kodustel vetel purjetanud Silver Vahstein, võitjale järgnesid pealinna poisid Marcus Univer ja Evo Annus. Pärnu parimana lõpetas Markus Kostabi regati kaheksandal positsioonil ja neidude arvestuses tuli regativõitjaks Nele Leit-Teetlaus Pärnu jahtklubist.

Sel nädalavahetusel purjetavad kahepaatide tiimid klassides RS Feva, 29er ja F18 Pärnus Eesti meistrivõistluste etapil. Reedel ja laupäeval seilatakse lahel ja pühapäevased finaalsõidud on jõel jahtklubi akvatooriumil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles