Urmas Hännile: Aitüma pingi eest linnalegi!

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Hännile
Urmas Hännile Foto: PP

Võtan siinsete Lions-klubide (Koidula, Livonia, Pärnu, Strand, Sauga, Paikuse) ees mütsi maha: hiljuti Pärnu ranna rajooni pandud kuus istepinki on väärt tegu. Eriti vanema rahva seisukohast.

Kui noortel on jaksu pikalt leekida, siis aastate koorem pole just kerge kandam – seetõttu on hallpeadel tarvidus aeg-ajalt jalga puhata.

Laias laastus pole Pärnus mere ääres seerijatel istumiskoha leidmisega probleeme. Rannapargis kunstide väljakul on ahtal alal kobaras koguni 14 pinki, samal ajal kui sadakond meetrit eemal Raimond Valgre skulptuuri juures polnud pikka aega ainumastki enda toetamise kohta. Tõsi, sinna istepingi paigutamine on kohalikule raele üksjagu riskantne ettevõtmine, sest sealseid pinke on aastate jooksul küll puruks pekstud, küll on nad keset suve äkki kadunud, aga proovida ikka võib. Nagu on linnavalitsus nüüd lõpuks teinud. Tubli. Aitüma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles