Pärnu linnavalitsus plaanib arvutipargi välja vahetada

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutid. (Pilt illustratiivne)
Arvutid. (Pilt illustratiivne) Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu linnavalitsus saatis volikogusse eelnõu, millega soovitakse luba korraldada riigihanked oma teenistujatele 70 arvuti rentimiseks neljaks aastaks ja majandustarkvara Agresso hooldaja ja arendaja leidmiseks viieks aastaks.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Gerli Kõivu sõnutsi vanade arvutite rendiaeg lõpeb ja seadmed tagastatakse.

Kehtivad rendilepingud lõpevad 30. novembril (20 dokitavat sülearvutit) ja järgmise aasta 28. veebruaril (40 lauaarvutit). "Praegu tasutavad rendisummad on vastavalt 344 ja 607 eurot kuus. Nende lõppedes tuleb linnavalitsuse töökohtadele renditud arvutid tagastada üürileandjatele," seletas Kõiv.

Et tagada järjepidevus ja varustada linnavalitsuse ametnikud raalidega, on Kõivu jutu järgi vaja korraldada hange kuni nelja-aastase renditähtajaga. "Maksimumkogusena on arvestatud asendatavad arvutid ja praeguseks teadaolevad võimalikud struktuurimuudatused, mis tulenevad ühinemistest ja maavalitsuste ülesannete üleandmisest kohalikele omavalitsustele," märkis linnavalitsuse pressiesindaja.

Arvutite rendimaksed kaetakse kantselei linnavalitsuse IT-teenistuse eelarvest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles