Isatapja: Ta hüppas ise jõkke

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile mõistis Pärnu maakohus 28aastase Alvar Nautsi süüdi oma isalt vabaduse võtmises, tema füüsilises väärkohtlemises ja tapmises. Süüdimõistetu eitab tapmist.
Eile mõistis Pärnu maakohus 28aastase Alvar Nautsi süüdi oma isalt vabaduse võtmises, tema füüsilises väärkohtlemises ja tapmises. Süüdimõistetu eitab tapmist. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Ootamatult läks kaduma 58aastane Ahto. Lähedased olid mures. Mullu 2. septembril pöördusid nad abipalvega politseisse.

10. septembril leiti kadunud mees Pärnu jõest. Surnuna. Esiti ei tuvastatud, et mees on läinud teise ilma vägivaldselt. Küll kinnitas seda kohtuarstlik ekspertiis. Kaks päeva pärast laiba leidmist pidas politsei kinni hukkunu poja.

Eile mõistis Pärnu maakohus 28aastase Alvar Nautsi süüdi oma isalt vabaduse võtmises, tema füüsilises väärkohtlemises ja tapmises. Kohus määras talle üheksa aastat vangistust. Nautsile riigi määratud kaitsja Rünno Roosmaa sõnutsi pole tema klient kunagi tegu tunnistanud. Mees väidab, et tema isa tappis end ise: hüppas Tori sillalt jõkke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles