Rannaparkla loovutab maad kettaheitjatele

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade kavandatavale väljakule Side tänava lõpust. Ette jääb kergejõustiku harjutusväljak, taha kunstmurukatte ja valgustusmastidega jalgpalliväljak.
Vaade kavandatavale väljakule Side tänava lõpust. Ette jääb kergejõustiku harjutusväljak, taha kunstmurukatte ja valgustusmastidega jalgpalliväljak. Foto: Pärnu Eke Projekt

Pärnu linnavalitsus kavatseb Ranna puiestee äärset parklat vähendada, et teha ruumi kergejõustikuväljaku rajamiseks.

Praegu võib ligemale 220 autot parkida Side tänava äärde jääval kitsal siilul ja Ranna puiestee kõrval rohumaal. Kuuse 4st mere poole jääb isegi väike asfaltplats. Tulevikus on kavas ehitada Side tänavaga paralleelselt kergejõustiku harjutusväljak, mis jätab autodele 146–188 kohta.

Parkimiskohtade arv sõltub sellest, kas osa parklast võtab enda alla kuni kolme meetri kõrgune ajutine tribüün jalgpallivõistluste vaatamiseks. See paigaldatakse ainult võistluste ajaks ja eemaldatakse pärast nende lõppemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles