Töömehed viisid teeta jäetud majaelanikele ajalehed kätte

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihemetsa veemajandusprojekti esimene etapp on Voltveti tee, kus juuni alguseks oli torukaevik kinni lükatud ja savikal pinnasel läikles vihmavesi.
Tihemetsa veemajandusprojekti esimene etapp on Voltveti tee, kus juuni alguseks oli torukaevik kinni lükatud ja savikal pinnasel läikles vihmavesi. Foto: Urmas Luik

Eesti kalendrikevadest algavaid välitöid suveks planeerides ei tea isegi ilmatargad ette, mis juhtub. Kui lisanduvad objektiivsed ja subjektiivsed põhjused, ütlevad ühtedel närvid üles ja teistel jookseb graafik umbe.

Nii juhtus Tihemetsa veemajandusprojektiga, mille tellija on OÜ Saarde Kommunaal ja peatöövõtja AS Lemminkäinen Eesti. Tööde esimese etapiga Voltveti teel alustati teabetahvli järgi 23. märtsil tähtajaga 23. aprill. Käes on juuni, kuid suur kollane ekskavaator ja mürakas buldooser ehk rahvakeeles jorss ilmestavad endiselt objekti ja kohalike krussis närvid pole sirgeks tõmmanud.

Eriti keerdus on need eramuomanik Reinul, kes perenime jätab enda teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles