Spordiliit tänas maaspordi edendajaid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson autasustab maakoolide spordiliidu esimeest, Tõstamaa vallavanemat Toomas Rõhu.
Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson autasustab maakoolide spordiliidu esimeest, Tõstamaa vallavanemat Toomas Rõhu. Foto: Ene Saagpakk

Pärnumaa spordiliit tunnustas tänuüritusel maakoolide staažikaid kehalise kasvatuse õpetajaid ja võistluste kohtunikke.

"Meie üks aktiivsemaid koostööpartnereid on olnud juba loomisest saadik Pärnu maakoolide spordiliit," ütles Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaiu Kustasson. "Maakoolide kehalise kasvatuse õpetajaid koondav ühendus korraldab koolidevahelisi spordivõistlusi ja edendab liikumisharrastust. Kõike seda tehakse koostöös eri partneritega, kellest üks on Pärnumaa spordiliit."

Pikaajalise ja viljaka töö eest koolispordi edendamisel pälvisid autasu Marika Vahter Jõõpre koolist, Urve Indermitte Pärnu-Jaagupi põhikoolist, Nanni Kull Sindi gümnaasiumist ja Pärnumaa spordikooli direktorina töötanud ning Rita Petersell, kes edendab 14. aastat Tori põhikoolis kehalist kasvatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles