Purjetamisnädal läks käima

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kosk (vasakul) ja Niklas Jansson jahivad sel nädalavahetusel kodulahel F18-klassi katamaraanil Eesti meistrivõistluste sarja punkte.
Mihkel Kosk (vasakul) ja Niklas Jansson jahivad sel nädalavahetusel kodulahel F18-klassi katamaraanil Eesti meistrivõistluste sarja punkte. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Traditsiooniline Pärnu purjetamisnädal pakub kümnel päeval ohtralt võistluspinget kodulinna noortele kipperitele, Eesti ja lähinaabrite parematele svertpaadisõitjatele ja avamerejahtide meeskondadele.

Eile Pärnu lahel alanud kahepaatide Eesti meistrivõistluste etapil on kavas noorteklass RS Feva, skiffil 29er ja katamaraanid F18. Võistlusformaat koosneb reedest pühapäeva ennelõunani merel toimuvast fliidisõitude seeriast ja homme pärastlõunal Pärnu jõel jahtklubi esisel akvatooriumil lühirajal purjetatavatest vaatemängulistest finaalidest, mida oma ala suured asjatundjad kaldal pealtvaatajatele kommenteerivad.

Pärnu jahtklubi sportlastest stardivad RS Feva klassis Hendrik Holtsmann ja Martin Maslov, Lisbeth Taggu ja Romi Safin ning Angeliina Maria Isabel Õunap ja Liise Väliste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles