Pere tennisekarussellil

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Kohe, kui kuueliikmeline pere on tenniseplatsile jõudnud, võtab pereisa Georg Pärn reketi kätte ja kõnnib servijoone suunas. “Tüdrukud, kas me teeme täna ainult pilte või mängime tennist ikka ka? Kõigil ju reketid kaasas. Tütred, tulge, lööme paar palli!”

Vaevu jõuab isa lause lõpetada, kui tütred on väljakul juba koha sisse võtnud ja pereema Ulrika lööb palli mängu. Aktiivses Pärnu suurperes tiirlevad tennisekarussellil kõik kuus vahvat pereliiget. Pereema Ulrika Pärn on tennisetreener, tütred – 19aastane Simoné, aasta noorem Yvonne ja 11aastane Desire – kuuluvad kõik Eesti noorte tenniseparemikku. Pereisa Georg on hobi korras tennisemängu harrastanud juba aastaid ja pesamuna, kümneaastane Adoree liitub tenniseseltskonnaga suviti, kui muud huviringid puhkavad.

“Kogu pere tennisepisikuga nakatamises lasub süü Georgil,” lausub pereema naerul sui. Kui Ulrika ja Georg tutvusid, harrastas mees tennist iga päev ja osales liigatennise turniiridel. “Eks igas kooselus ühised huvid liida,” arvab Ulrika, kes mehe eeskujul alustas tennisetreeningutega 19aastaselt treener Rein Holteri käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles