Motopoisid tõid Türi krossilt auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa võidusõitjad Romeo Karu ja Joosep Pärn kihutasid Türi külje all Kihli rajal juunioride Eesti meistrivõistluste etapil kolmanda koha vääriliselt.

85 ccm masinaklassis kuulus kahe sõidu võiduga kindel esikoht Sampo Rainiole Soomest, teiseks tuli Martin Michelis klubist Redmoto ja kolmanda poodiumikoha hõivas Tihemetsa motoklubi kasvandik Romeo Karu, kes säilitas meistrivõistluste arvestuses liidrikoha.

65 ccm klassis oli kvalifikatsiooni kiireim Joosep Pärn Pärnu motoklubist, kuid esimese sõidu stardist sai kõige parema lähte Richard Paat (AYR Racing Team), kes juhtis kindlalt kogu võidusõitu. Pärnale kuulus teine koht ja kolmandana jõudis finišisse lätlane Janis Kubulins. Teine sõit kulges Kubulinsi juhtimisel, taas oli teine Pärn ja kolmandaks tuli Paat. Kahe sõidu kokkuvõttes oli parim Kubulins, talle järgnesid Paat ja Pärn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles