Toetus on toonud Pärnusse seitse noort spetsialisti

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Note Pärnu tehas alustab tänavu esimesel poolaastal koostööd rahvusvahelise, omas segmendis juhtiva meditsiinitehnoloogia ettevõttega.
Note Pärnu tehas alustab tänavu esimesel poolaastal koostööd rahvusvahelise, omas segmendis juhtiva meditsiinitehnoloogia ettevõttega. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse korraldatud kampaania, mis aprillis sotsiaalmeedia kaudu kogu Eestis levis, on toonud Pärnusse elama ja tööle seitse kõrgharitud spetsialisti.

Kolm farmatseuti on tööle asunud Terve Pere Apteek OÜs, üks insener on leidnud töö Note Pärnu OÜs ja teine Termopilt OÜs, Pärnu Postimehes asus tööle reporter ja mööblitööstusettevõte Preab AS on saanud endale meistri.

25aastane insener Janely Rohumägi näeb oma erialal Pärnus suurt tööpõldu, sest linnas on ulatuslik kaugküttevõrk ja Pärnu linnas ja maakonnas mitu katlamaja. “Pärnumaa on arenev piirkond, kuhu ehitatakse uusi tehaseid ja hooneid, mis kõige muu kõrval vajavad nüüdisaegseid energialahendusi,” põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles