Uute busside validaatorid valmisid kodulinnas

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monteerija Eelika Tammela käe all valmivad Elroni rongide validaatorid. Mais tegi ta aga seadmeid, mis Pärnu linna- ja -lähiliinide bussidesse paigaldatakse.
Monteerija Eelika Tammela käe all valmivad Elroni rongide validaatorid. Mais tegi ta aga seadmeid, mis Pärnu linna- ja -lähiliinide bussidesse paigaldatakse. Foto: Mailiis Ollino

Osaühingu Oshino Electronics Estonia monteerija Eelika Tammela ei tea tänini, millal tema käe all Pärnu uute linnabusside validaatorid valmisid.

Detsembri lõpus hakkas viis Jannseni 26 asuva Oshino tehase töötajat kokku panema halle, helerohelisi, pruune ja oranže aparaate, mida AS Ridango neilt tellis. Naised aimasid, et osa neist pannakse juuli algusest Pärnu linnaliinidel sõitma hakkavatesse uutesse Mercedes-Benzi bussidesse, aga millised just, jäi saladuseks.

“Pärnu omad tehti maikuus,” ütles Ridango juhataja Erki Lipre. Oranže ristkülikukujulisi viipekaardilugejaid paigaldatakse Pärnu linna- ja linnalähiliinide bussidesse 117. Sebe linnabussides on validaator iga ukse juures peale kümne lõõtsbussi tagumiste uste, Atko nr 39, 40,57 ja 36 bussides kõigi uste lähedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles