Paremkaitsja maadleb madudega eksootilises riigis

, ajakiri Jalka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mullu esindas Joosep Sarapuu jalgpalli meistriliigas Pärnu linnameeskonda, siis tänavu praktiseerib ta ülikoolis omandatut vihmametsas.
Kui mullu esindas Joosep Sarapuu jalgpalli meistriliigas Pärnu linnameeskonda, siis tänavu praktiseerib ta ülikoolis omandatut vihmametsas. Foto: Gertrud Alatare

Pärnakas Joosep Sarapuu (22) on ehe näide sellest, et jalgpalli ja kõrghariduse omandamist annab ühendada. Premiumi liigas poolsada mängu kirja saanud noormehe haridustee on viinud ta eksootilisse Prantsuse Guajaanasse.

Tartu ülikooli bioloogiatudeng Sarapuu on 2016. aasta sügisest Eestist eemal, kuna tal avanes ainulaadne võimalus praktiseerida oma erialaga seostuvat kohas, kuhu eestlane tihti ei satu: vihmametsas. Pärnu linnameeskonna eest nii Eesti tipp- kui esiliigas kokku peaaegu 100 korda väljakule jooksnud mees nii kaugelt enam trennis käia ei saa ja ütles meeskonnale hüvasti.

“Teadsin, et kutid saavad minuta ilusti hakkama,” ütleb Sarapuu, kelle lahkumine meeskonnast läks sujuvalt ja heade sõnade saatel. Varem oli ta mänginud jalgpalli Tartus õppimise kõrvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles