Silver Sepp ja Kristiina Ehin sõidavad laevlaval Treimanisse

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Sepp ja Kristiina Ehin lubavad mõnusat rohtunud taluolemist Treimanis.
Silver Sepp ja Kristiina Ehin lubavad mõnusat rohtunud taluolemist Treimanis. Foto: Kaari Saarma

Sõna- ja muusikavõluritest abielupaaril on põhjust rõõmustada. Üleeile ilmus Silver Sepa uus plaat. Kristiina Ehinil tuli kevadel välja luulekogu. Samal päeval algas ühtlasi paari plaadi ja luulekogu esitlustuur, mille käigus purjetatakse selleks puhuks valmis ehitatud neljarattalisel kontsertpurjekal läbi Eesti armsate hoovide. Laev jõuab sadamasse ehk Sepa koju Treimanisse 21. juunil. Koduõuel antakse viimane kontsertki.

Kõike seda jaksab paar teha lastekasvatamise kõrvalt. Pere noorim liige, pisitütar Luike pole veel aastanegi.

Telefoniintervjuu ajal paneb Ehin parasjagu last magama. Lapsenutu vahel mainib muusikust pereisa, et ta naisel on suurepärane keskendumisvõime. “Ta võib kirjutada midagi head isegi siis, kui lapsed kakuvad juustest ja kohvi niriseb maha,” räägib Sepp ja tunnistab, et õnnelikku ja toredat argiolemist on koduseinte vahele juurde tulnud. Loomine ei saa aga katki jääda ja nii ongi Sepal Tartu kodu kõrvaltänavas loometuba. Abielupaar otsibki praegu uut kodu sooviga leida paik, kus mõlemal oleks oma loomeruum ja ruumi jaguks kõigile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles