Riik lubab tasuta busse, linn vanu piletihindu

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius (vasakul) ja Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk esitlesid esmaspäeval Pärnus sõitma hakkavaid uue välimusega linnabusse ja reisijate sõidukaarte.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius (vasakul) ja Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk esitlesid esmaspäeval Pärnus sõitma hakkavaid uue välimusega linnabusse ja reisijate sõidukaarte. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuk selgitavad, mis juhtub bussipiletite hindadega Pärnus, kahes Pärnuga ühinevas vallas ja kogu Pärnumaal, kui seatakse sisse ühtne elektroonne piletisüsteem.

Linnale teeb muret valitsuses palju räägitud lubadus kehtestada maabussides tasuta sõit linna piireski, samal ajal kui linnaliine riik ei doteeri ja tasuta bussisõitu linna korraldatavais liinides lubada pole võimalik.

Ikkagi seatakse sisse üle maakonna ühtne piletituvastussüsteem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles