Olümpiakomitee tänas medalivõitjaid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograafile poseerivad noored purjetajad (vasakult) Keith Luur, Hendrik Holtsmann ja Romi Safin, EOK president Urmas Sõõrumaa ja Pärnu jahtklubi purjespordikooli juhataja Argo Kruusmägi.
Fotograafile poseerivad noored purjetajad (vasakult) Keith Luur, Hendrik Holtsmann ja Romi Safin, EOK president Urmas Sõõrumaa ja Pärnu jahtklubi purjespordikooli juhataja Argo Kruusmägi. Foto: Eesti Olümpiakomitee

Eesti Olümpiakomitee (EOK) korraldas eile vastuvõtu tänavu esimesel poolaastal Euroopa ja maailmameistrivõistlustel pjedestaalile jõudnud sportlastele ja nende treeneritele.

Pärnu purjetajatest pälvisid tänukirja Zoom8-klassis Euroopa meistrikulla võitnud Hendrik Holtsmann, jääpurjetamise juunioride MMil DN-klassis pronksmedali teeninud Keith Luur ja Ice Optimisti klassis tüdrukute pronksi võitnud Romi Safin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles