Mitmes Pärnumaa piirkonnas esines veevarustuse häireid

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Pärnu Vesi.
AS Pärnu Vesi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

AS Pärnu Vesi andis eile teada teada, et kell 16.30 toimus avarii Vaskrääma veehaarde ja Reiu veetöötlusjaama vahelisel toorveetorustikul, mistõttu esines Pärnus, Sindis ning Audru ja Sauga alevikus Tammiste piirkonnas ja Paikuse vallas veevarustuse häire.

Ettevõte teatas eile õhtul kella viie paiku oma Facebooki lehel, et lahendab avariid,  inimestel paluti vett tarbida kokkuhoidlikult. Avarii juhtus ehitustööde käigus, kus vigastati Vaskrääma toorveetorustikku suurel määral. "Juurdepääs avarii asukohal on raskendatud, kuid see asukoht on selgunud. Vigastatud on üks kahest torust," kirjutas kella viie paiku õhtul ettevõte enda kodulehel.

Kell 20.32 taastus normaalne olukord Sindis ja Paikusel, kell 21.35 andis ettevõte teada, et sai Reiu veetöötlusjaama normaalse töö taastatud.
Ettevõte palub inimestel, kel on probleeme vee kvaliteediga või kellel ei ole täna, laupäeva lõunaks, taastunud normaalne veesurve, võtta ühendust telefonil 445 5660 või saata e-kiri aadressile vesi@pvesi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles