Weekend Festivali esinejate nimistu on Baltikumi kalleim

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekendi esinejate nimistu on tänavugi Baltikumi kalleim: kunagi enne pole Eestis ega Baltimaades ühegi festivali lineup maksnud nii palju. Arhiivifoto.
Weekendi esinejate nimistu on tänavugi Baltikumi kalleim: kunagi enne pole Eestis ega Baltimaades ühegi festivali lineup maksnud nii palju. Arhiivifoto. Foto: Gertrud Alatare/

Pärnus augusti alguses toimuva muusikafestivali Weekend Festival Balticu esinejate nimistu, kuhu kuuluvad teiste hulgas The Chainsmokers, Martin Garrix, Armin van Buuren, Clean Bandit, Deadmau5 ja Bebe Rexha, maksab kokku 2,1 miljonit eurot.

Weekendi esinejate nimistu on tänavugi Baltikumi kalleim: kunagi enne pole Eestis ega Baltimaades ühegi festivali lineup maksnud nii palju.

"Weekend Festival Baltic on Põhja-Euroopa suurim rannafestival, mille esinejatele kulub tänavu isegi suurem hulk raha kui möödunud aastal, kuna tegemist on veel tuntuma lineup`iga," lausus festivali mänedžer Henri Lindal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles