Tõstamaa noortekeskuses jõuti enne suvepuhkust nii mõndagi teha

, Tõstamaa valla noorsootöötaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa noored külastasid Pärnu vangla põgenemistuba ja kunstnik von Bombi stencil-portreede õpituba.
Tõstamaa noored külastasid Pärnu vangla põgenemistuba ja kunstnik von Bombi stencil-portreede õpituba. Foto: Erakogu

Tõstamaa noortekeskus loodi rahvamajja juba üle kuue aasta tagasi. Selle aja jooksul on tehtud eri projekte ja palju on ette võetud, vahetunud on nii noored kui ka töötajad.

Huvijuht-noorsootöötaja Karoliine Kask taotles avatud noortekeskuste projektifondist raha, et soetada Tõstamaa keskusesse mänge ja seadmeid. Noortevolikogu koosolekul laua ümber istudes arutlesid noored, millest veel puudust tuntakse. Otsustati, et noored võiksid koos kuhugi minna ja nii kirjutaski Kask projekti sisse Pärnu vangla põgenemistoa külastuse. Projektitaotlus rahuldati.

Tõstamaa noored külastasid Pärnu vangla põgenemistuba.
Tõstamaa noored külastasid Pärnu vangla põgenemistuba. Foto: Erakogu

Üks noortevolikogu liikmetest iseloomustas 26. mail põgenemistoas käiku kui meeleolukat üritust, nii talle kui ka teistele meeldis seal väga.

Siiski ei olnud veel käes noortekeskuse suvepuhkus, enne seda tähistati QR-orienteerumise ja näomaalingutega lastekaitsepäeva, toreda päeva avasid põhikooli tantsijad.

Avatud noortekeskuste projektifondi toetusega kutsus Kask noortekeskusesse Von Bombi õpitoa, mille käigus joonistasid noored endast šabloonportree. Pärast seda valmis mängutoa seinale noortekeskuse logo, et elavdada meie maja siseruume.

Põgenemistoa külastamist, Von Bombi õpituba ja muid projektiga saadud seadmeid ja mänge rahastasid Eesti noorsootöö keskus ning haridus- ja teadusministeerium.

9. juunil lõppes vallas konkurss huvijuhi-noorsootöötaja asenduskohale. Järgmisest õppeaastast tegutseb Tõstamaal noortekeskuses ja koolimajas Laura Jõe.

Olenemata sellest, et nüüd on noortekeskus suvepuhkusel, ootab maja ja selle rahvas kõiki juba sügisel jälle külla. Nii kaua saab Tõstamaal muudmoodi suve nautida.

Tõstamaa noored külastasid kunstnik Von Bombi šabloonportreede õpituba.
Tõstamaa noored külastasid kunstnik Von Bombi šabloonportreede õpituba. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles