Jaanipühade politseikutsed: mees lõi elukaaslast noaga ja tekkisid arusaamatused joobes inimeste vahel

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes / Postimees

Politsei teatel möödus jaaniõhtu võrdlemisi samamoodi kui tavapärasel nädalavahetusel, kui politseil tuleb sekkuda joobes inimeste tülidesse.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki andmetel oli jaaniõhtul Pärnumaal kaks raskemat juhtumit. Pärnus Liiva tänaval kukkus korterelamu aknast varikatusele üheksa-aastane poiss, kes viidi haiglasse.

Teine tõsine juhtum oli Saarde vallas, kus 21aastane mees lõi noaga oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Mõlema juhtumi puhul on Gonjaki teatel alustatud kriminaalmenetlust ja täpsemad asjaolud selguvad.

Samuti tuli ette perevägivalda ja arusaamatusi joobes inimeste vahel meelelahutusasutuste juures. 

Jaanipäevaga seoses laekus politseile Pärnumaalt kaks väljakutset. Esimesel juhul ei leidnud mees üles oma jaanikult lahkunud sõpra ja oli seepärast väga mures. Politsei tuvastas, et alkoholiga liialdanud mees oli läinud ema juurde magama ja temaga oli kõik korras. 

Kihnu saarelt teatati, et kaks tundmatut meest olid löönud jaanikul mandrilt tulnud külalist. Mees ei vajanud meedikute abi ja lahkus peolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles