Jaanid möödusid suuremate väljakutseteta

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Märt Pilme

Pärnumaa jaaninädal möödus politseile, päästeametile ja haiglale eelmiste aastatega võrreldes samaväärselt.

Jaanid möödusid politseile nagu möödunud aastalgi tegusalt ja suuremate vahejuhtumiteta: pühade eel ja ajal laekus teateid vargustest, õnnetustest ja kehalisest väärkohtlemisest. Politsei pressiesindaja Maria Gonjaki andmetel said patrullid 22.–25. juunil 105 väljakutset, neist 43 laupäeval. Joobes juhte avastati sel ajavahemikul 11. “Möödunud aastal sai politsei pühade ajal 180 väljakutset ja roolist tabati 12 joobes juhti,” märkis Gonjak. Mullu olid pühad puhkepäeva võrra pikemad – see mõjutas juhtumite arvu.

Pärnu haiglas möödusid jaanipühad harjumuspäraselt. Erakorralise meditsiiniabi osakonna (EMO) juhataja doktor Merike Lepa andmetel ei suurenenud külastajate arv märkimisväärselt. Eelmise aastaga kõrvutades vähenes erakorralist abi vajavate inimeste hulk ligikaudu 50 võrra. Mullu 24. juunil pöördus EMOsse 135 inimest, tänavu 99. Haigla turundusspetsialisti Errit Kuldkepi sõnutsi on suvel, mil linna külastavad turistid, EMO-l tööd rohkem kui ülejäänud aastaaegadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles