Nädalavahetusel näeb kõrgetasemelist vollefestivali

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shelli rannavolle festival 2015.
Shelli rannavolle festival 2015. Foto: Urmas Luik

Laupäevast pühapäevani, 1.–2. juulini tuleb Pärnu rannas seitsmendat korda rahvusvaheline Shelli rannavolle festival, mille korraldajad loodavad ületada 500 osaleja piiri.

"Praeguse seisuga on kirjas 320 noort, kuid on oodata lisa. Registreerimine on avatud võistluspäeva hommikuni," teatas festivali korraldustiimi kuuluv Laura Rogenbaum, kelle sõnutsi loodavad organiseerijad esimest korda ületada poole tuhande osavõtja piiri.

Turniiri esimesel aastal käis väljakul ligemale 150 noort, mullu oli see arv kasvanud juba 380ni. Peale eestlaste on võrkpallureid oodata Lätist, Leedust ja Soomest. "Kõige rohkem tuleb lätlasi, keda on praegu kirjas 100," täpsustas korraldaja.

Mullu rändas vollefestivalile võistlejaid isegi Kasahstanist, kuid Rogenbaumi jutu järgi tänavu nii kaugeid külalisi ei näe. Rogenbaum kutsub kõiki huvilisi nädalavahetusel Pärnu randa vaatama kõrgetasemelist noorte rannavollet. Eesti suurimal vollefestivalil mängitakse korraga 20 väljakul.

Võisteldakse neljas vanuseklassis: U14, U16, U18 ja U20. Noorimad mängivad 3 vs. 3 formaadis, vanemad aga kaks kahe vastu.

Turniir hakkab laupäeval kell 10, pühapäeval tehakse mängudega algust kell 11.

Turniirile saab end registreerida SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles