Partnerid äris ja elus

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rullmassaažisalongi rajanud elukaaslased Abel ja Käärats on veendunud, et ühise ettevõtte rajamisel on oluline mõlemal mõista firmaga kaasnevaid riske.
Rullmassaažisalongi rajanud elukaaslased Abel ja Käärats on veendunud, et ühise ettevõtte rajamisel on oluline mõlemal mõista firmaga kaasnevaid riske. Foto: Mailiis Ollino

Vaid mõne kuuga räämas keldri rullmassaažisalongiks ehitanud noorte ettevõtjate kinnitusel ei ole oma äri loomine nii roosiline, kui arvatakse. “Leidub vähe ettevõtmisi, kus kasum on kiire tulema, kuid arved ja väljaminekud vajavad ka siis maksmist, kui tulu ei teenita,” selgitab üks salongi omanikest.

Noored ettevõtjad Kee Abel ja Erko Käärats võtavad mu vastu enda rullmassaažisalongis Pärnu kesklinnas, mille nad oma kätega üles vuntsisid ja mais avasid.

Abel ja Käärats jutustavad oma ettevõtmisest, sära silmis, samal ajal kui nende laps Nikool turnib rullmassaažimasinatel. “Ma ei oleks seda salongi teinud, kui ma selle efektiivsuses kahtleksin,” kõneleb Abel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles