Majandusministeeriumi asekantslerina alustab tööd pärnakas

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu Postimees

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson kinnitas ministeeriumi teatel täna majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi siseturu asekantsleri ametikohale Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi lõpetanud Kristi Talvingu, kelle teenistustähtaeg on viis aasta.

Simsoni sõnutsi on uus asekantsler väga kogenud riigiametnik, kelle sobivust kinnitab tema edukas töö ministeeriumis. "Siseturu asekantsleril on Eesti eesistumise ajal täita väga vastutusrikas roll ja olen veendunud, et Kristi Talving saab selle tööga nii eesistumise ajal kui ka pärast seda väga edukalt hakkama," leidis minister.

Talving, kes 2014. aastast on juhtinud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi Euroopa Liidu ja rahvusvahelise koostöö osakonda, alustab tööd 1. juulist. Siseturu asekantsleri vastutusalasse kuulub poliitika kujundamine ja õigusloome juhtimine kaubanduses, kaupade ja teenuste vabas liikumises, tarbijakaitses, turujärelevalves ja kvaliteedi infrastruktuuri valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles