Tantsupeoetendused on välja müüdud

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsupeo proov.
Tantsupeo proov. Foto: Madis Sinivee/

Eesti laulu- ja tantsupeo sihtasutuse teabejuhi Sten Weidebaumi sõnutsi on noorte tantsupeo kolmele etendusele Kalevi staadionil oodata umbes 30 000 vaatajat. "Etendused on kõik välja müüdud," kinnitas ta.

"Populaarsemad on lauluväljaku esimesed ja tagumised tähistatud istekohtadega pingisektorid. Kokku on pingisektorisse kolmapäevahommikuse seisuga saadaval veel veidi alla 2000 koha," ütles sihtasutuse teabejuht. Lauluväljaku üldalale pileteid jagub.

Laulupeole saab pileteid osta väravastki, kuid mõistlik on siiski järjekorda vältida ja pilet eelmüügist soetada. Veebist ostetud piletite puhul tuleks veenduda, et kaasa on võetud ikka piletid, mitte arve. Pileti tunneb ära triipkoodi järgi. Kuna rahvarohketes paikades võib olla internetile ligipääs raskendatud, tasub oma pääsmed välja printida või nutiseadmesse salvestada.

Tantsupeo kõigi etenduste vastu on palju huvi tuntud: piletid müüdi välja peonädala alguseks. Laulupeo piletid on saadaval Piletilevi kodulehel ja kõikides Eesti müügipunktides.

XII noorte laulu- ja tantsupeo meeskond tuletab ürituse eel meelde, et pealtvaatajate heaolu silmas pidades ei pääse peo ajal tantsu- ega lauluväljakule vihmavarjuga. Koju tasuks jätta kõik muugi, näiteks klaastaara ja lemmikloomad, mis võivad häirida või ohustada ülejäänud peolisi.

Noorte laulu- ja tantsupidu "Mina jään" toimub Tallinnas lauluväljakul ja Kalevi keskstaadionil 30. juunist 2. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles