Sõidukaardid lõid bussijaama kihama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ülehomsest hakkavad Pärnu bussides kehtima kaua oodatud sõidukaardid. Eile hommikul kümne paiku oli bussijaama ooteruumis palju segadust ja uudishimulikke, kes muretsesid, kuidas bussisõit ometi toimima hakkab.

“Ma ei tea sõidukaartidest mitte midagi. Kuulsin oma naabri käest, et pensionäridel on vaja sellist sinist kaarti. Siin on igavene aplaava, kuna keegi ei tea, kuidas see asi käib,” muigas Jüri Põldma, kes bussisõidu asemel eelistab jalutada. Imevidin äratas Põldmas siiski huvi ja tuli kohapeale uurima. Põldma tõdes, vaadates lilledega kaunistatud sinist kaarti küsiva näoga, et ega ta eriti targemaks küll saanud.

Põldma leidis, et eks igasugune uus asi tekita algul segadust ja vaja harjumist. “Kõigepealt tehakse palju vigu, enne kui asjale pihta saadakse,” teadis ta, lisades, et tema arvates käibki kogu elu katse- ja eksitusmeetodil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles