1000 jalgpallurit ei mahu ühele kunstmuruväljakule

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse peatreeneri Marko Lelovi sõnutsi valitseb Pärnus ruumipuudus. Linna ainsal kunstmuruväljakul treenib mõnikord korraga neli võistkonda.
Pärnu Vapruse peatreeneri Marko Lelovi sõnutsi valitseb Pärnus ruumipuudus. Linna ainsal kunstmuruväljakul treenib mõnikord korraga neli võistkonda. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaal on 1000 litsentsiga jalgpallurit, neile lisanduvad madalamate liigade mängijad ja huvilised, kes ajavad oma lõbuks palli taga. Eestis saab muruväljakutel mängida kolmel-neljal kuul, ülejäänud aasta aga kunstmurul.

Mida pakub Pärnumaa vutisõpradele, kes soovivad muulgi ajal kui vaid suvel ala harrastada? Ühtainsat väljakut – see on probleem.

Kõik huvilised ei peagi talvel kunstmuruväljakule ära mahtuma ja osa neist, eriti noored, võiksid külmal ajal saalis treenida ja teevadki seda. Aga kui unistada sellest, et Pärnumaa lastest sirguksid koondislased, tekib küsimus, miks nad on sunnitud üheksa kuud aastas korvpallisaalis harjutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles