Lennujaama koostöölepe valmib septembris

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtjad on valmis Pärnu lennujaama rahaliselt toetama.
Ettevõtjad on valmis Pärnu lennujaama rahaliselt toetama. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi Pärnumaa ettevõtjad on väljendanud valmisolekut toetada rahaliselt Pärnu lennujaama toimimist, ei ole veel teada summa suurus.

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse kinnitusel on AS Tallinna Lennujaam on lubanud koostada maatrikstabelid, mis näitavad ära lennujaama ligikaudsed majandamiskulud, kui reisijaid on 5000, 10 000, 20 000 ja rohkem. “Nende tabelite põhjal saab otsustada, kui suur peaks olema ettevõtjate panus Pärnu osa kõrval. Räägime läbi ülejäänud tulevaste omavalitsustega nende osaluse käitamiskulude katmisel, sest praegu on Pärnumaa omavalitsuste liit pannud käe all lennujaama kulude katmise lubadusele,” rääkis Kosenkranius.

Ettevõtjate rahastamist toetava memorandumi allkirjastamise teemal jäi kohtumiselt kõlama mõte, kas sellist üldsõnalist deklaratsiooni läheb vaja, aga kui see leitakse olevat otstarbekas, tehakse see ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles