Pärnu tulevikulootused kohtusid presidendiga

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendiga kohtumise eel olid noored tublid õppurid ootusärevad. Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kostitas kuldpäid enne Tallinna minekut kiitvate ja innustavate sõnadega.
Presidendiga kohtumise eel olid noored tublid õppurid ootusärevad. Pärnu linnapea Romek Kosenkranius kostitas kuldpäid enne Tallinna minekut kiitvate ja innustavate sõnadega. Foto: Urmas Luik

Eile hommikul saadeti Pärnu linna gümnaasiumide kuldmedalistid ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse kiitusega lõpetanud noored raekojast Kadriorgu presidendi vastuvõtule.

Linnapea Romek Kosenkranius saatis tublid koolilõpetajad teele mõttega, et nad käiksid mööda maailma ja õpiksid, aga tuleksid siis tagasi ja hakkaksid suuri tegusid tegema. “Teie olete meie linna ja riigi tulevik,” sõnas ta.

Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi kullaga lõpetanud Hendriico Merila suundub Inglismaale Southamptonisse statistikat ja majandust õppima. “Tahan võimalikult hea hariduse saada ja rahvusvahelised kogemused CVs tulevad samuti kasuks,” põhjendas ta otsust välismaale minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles