Video ja galerii: Audrus paiskus auto katusele (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna keskpäeval kutsuti päästjad Audru valda Lõvi bussipeatuse lähedale, kus olid omavahel kokku põrganud kaks autot, millest üks oli paiskunud üle katuse ja maandunud kraavis.

Kell 12.24 sai päästekeskus väljakutse Audru valda Papsaare külla Lõvi bussipeatuse lähedale. "Sündmuskohale jõudes selgitas politsei, et sõiduauto Škoda juht peatus bussipeatuses, et teha tagasipööret. Tahavaatepeeglist nägi autojuht kahte autot, kelle ta mööda lasi ning seejärel hakkas sooritama manöövrit. Paraku ei märganud juht kolmandat autot ning keeras tagant tulnud Volvole ette, mis paiskus seetõttu katusele kraavi.," rääkis Lääne prefektuuri pressiesindaja Andra Jundas, kelle sõnutsi toimetati kaks inimest haiglasse kontrolli. Politsei tuvastas, et juhid omasid vastava kategooria juhtimisõigust, olid nõuetekohaselt turvavarustusega kinnitatud ja kained.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles