Weekendiks on toad juba broneeritud

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu said pidulised Weekend Festivali ajal elada ka Rannaparki ehitatud ajutistes puitmajakestes.
Mullu said pidulised Weekend Festivali ajal elada ka Rannaparki ehitatud ajutistes puitmajakestes. Foto: Gertrud Alatare/

Weekend Festivaliks on enamik Pärnu majutusasutusi välja müüdud. Samasugune seis oli eelmiselgi aastal samal ajal.

Mõlemad Estonia majad on tänavuseks Weekend Festivaliks broneeritud ja olid välja müüdud mullugi. "Meie rõõmuks leidus palju kliente, kes tulid Pärnusse suvepuhkusele, et nautida spaad, spaahoolitsusi ja raviprotseduure hotellides. Sellel aastal on festivaliala asukoht meie hotellidele lähemal. Loodame siiski, et festivaliga kaasnev melu ei sega ülejäänud puhkajaid," rääkis Estonia spaahotellide müügi- ja turundusjuht Ave Pill.

Samuti on välja müüdud Rannahotell ja Hedoni spaahotell. Majutusasutuste kinnitusel oli nii eelmiselgi aastal. "Weekend Festival on sel aastal Hedoni spaahotelli ametlik koostööpartner," ütles Hedoni turundusspetsialist Triin Jaanson. Eelmine aasta tõi festival ka Villa Wessetisse rahvast. "Müüsime toad pikalt ette ja 95 protsendil broneeringutest ei tulnud ette plaanimuutusi. See aasta prognoosime sama," ütles Wesseti hotellijuht Triin Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles