Koerad nuuskisid välja pool tonni prügi

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tublid koerad ja koeraomanikud korjasid Raeküla metsas kokku kõiksugu prahti, alustades rehvidest ja lõpetades koguni televiisoritega.
Tublid koerad ja koeraomanikud korjasid Raeküla metsas kokku kõiksugu prahti, alustades rehvidest ja lõpetades koguni televiisoritega. Foto: Urmas Luik

Üheksa rehvi, 200 pudelit, kolm televiisorit, lugematu hulk klaasikilde ja madrats – kõik selle nuuskisid kuus kuldset retriiverit välja jalutuskäigul Raeküla metsas. Kuldse retriiveri Alexi peremees Urmo Kesküla on Raekülas sage jalutaja ja metsaaluse prügiga võidelnud juba pikalt.

Ühel päeval otsustas seltskond koeraomanikke, et nüüd aitab ja midagi tuleb ise ette võtta, kuna prügi kujutab endast lemmikutelegi ohtu. "Inimesed ju märkavad prügi, aga koerad on jalutuskäikudel mänguhoos, tormavad ringi ja võivad näiteks metsa alla visatud klaaspudeli kildude tõttu ennast raskelt vigastada," kurtis Kesküla, kelle sõnutsi on prügi koeraomanikke häirinud juba pikka aega.

Et sellelaadseid õnnetusi vältida, otsustasid retriiveriomanikud platsi puhtaks teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles