Kõige hõlpsam on minna metsa, korjata kukeseeni, teha lõke, visata seened pannile, lisada võid, näpuotsaga soola-pipart ja ongi gurmeetoit valmis. Kui asi on nii värske, pole kolumnist Merle Liivaku sõnutsi imemaitseaineid tarviski.
Tellijale
Gurmeetoit lõkketulel
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisel ilmub kokaraamatute autori Hele-Mai Alamaa ja kolumnist Merle Liivaku koostöös raamat “Metsaköök”, millest leiab retsepte, kuidas lihtsalt ja maitsvalt metsas süüa teha. Naiste koostööst on varem sündinud menukad “Kahvliahvi kokaraamat” ja lastekokaraamat “Lase mind kööki”. Enne raamatu ilmumist saab retsepte piiluda Facebook.com/metsak88k.