Sindi kool tõi kevadmeeleolu

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgigrupp esitas väikese läbilõike Eesti-Itaalia ühiskontserdi kavast, mis valmis Comenius projekti "Inimese ja looduse suhe muusikas, kujutavas kunstis ja kirjanduslikes traditsioonides" raames. Juhendaja laulmiseõpetja Tõiv Tiits. Kava valmis koostöös Sindi muusikakooliga.
Folgigrupp esitas väikese läbilõike Eesti-Itaalia ühiskontserdi kavast, mis valmis Comenius projekti "Inimese ja looduse suhe muusikas, kujutavas kunstis ja kirjanduslikes traditsioonides" raames. Juhendaja laulmiseõpetja Tõiv Tiits. Kava valmis koostöös Sindi muusikakooliga. Foto: Urmas Saard

Sindi gümnaasium korraldas Pärnus Port Artur 2s kevadlaada, kus sai osta laste käsitööd ja kuulata nii solistide kui ansamblite esinemist.
 

Laadakülalistele esinesid Sindi gümnaasiumi mudilaskoor, 3.a klassi tüdrukuteansambel, 3.b poisteansambel, 1.a klassi solistid Kätlin Koplus ja Sigrid Riik, Sindi muusikakooli ansamblid, kooli Comeniuse projekti folgigrupp, põhikooli ja gümnaasiumi segaansambel ja muusikakooli solistid.

Miniõpilasfirmasid juhendasid sellel üritusel põhikooli osas Made Uiga, Naima Soosaar ja Galina Arum, gümnaasiumiosas Kristi Suppi.

Kevadlaada idee autor ja ürituse projektijuht oli Sigrid Jamnes, Sindi gümnaasiumi põhikooli osa majandusõpetaja ja arendusjuht.

“Sindi gümnaasiumi koostöö Sindi muusikakooliga on aina tuult tiibadesse saanud. Kevadlaat oli arvult teine ega jää sugugi viimaseks,” ütles Jamnes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles