Vaprus ei lase pead norgu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse jalgpallurid soovivad tänavu Rannastaadioni veel rõkkama panna.
Vapruse jalgpallurid soovivad tänavu Rannastaadioni veel rõkkama panna. Foto: Madis Sinivee

Jalgpalli Eesti meistriliiga on jõudnud poole peale: 18 mängu on mängitud, niisama palju veel ees. Tabeli põhjas asetseva Pärnu Vapruse peatreeneri Marko Lelovi sõnutsi ei ole nad tänavu halvemini esinenud kui mullu ja paanikaks põhjust ei ole.

Vapruse jalgpallimeeskond kaotas üleeile Premiumi liiga 18. vooru kohtumises võõrsil Nõmme Kaljule 0:3. Ühtlasi tähendas see voor seda, et kõik tiimid on omavahel kaks korda mänginud ja pool hooajast on läbi.

Lelovi jutu järgi võitlesid pärnakad nõmmekate vastu südilt ja tulemuse pärast häbi tundma ei pea. “Kui võtta kohtumist tervikuna, tegutsesid mängijad distsiplineeritult ja mäng oli täitsa mängu moodi, et punkte teenida,” rääkis Lelov. “Vastane survestas meid kõvasti ja oluliseks kujunes vastaste 30. minuti vahetus, kui mängu toodi Igor Subbotin. See lõi meil kaitses mängujoonise sassi.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles