Pärnu reisisadam saab valmis homme

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile paigaldasid töömehed kesklinna kaile vendrid, mis on viimane lihv, enne kui saab kinnitada, et sadamas on olemas kõik vajalik ristluslaeva sildumiseks.
Eile paigaldasid töömehed kesklinna kaile vendrid, mis on viimane lihv, enne kui saab kinnitada, et sadamas on olemas kõik vajalik ristluslaeva sildumiseks. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval inspekteeris Pärnu reisisadamat siia saabuva ristluslaeva esindaja, kes jäi kõhklemisi rahule ehitajatelt viimast lihvi saava kesklinna kaiga. Kui loodusjõud vahele ei sega, sildub oodatud Serenissima 17. juulil Pärnus.

AS Pärnu Sadama nõukogu liige Kaspar Kokk ütles, et laeva esindaja paistis esialgu küll veidi murelik, et sadam veel vendriteni valmis pole, kuid rahunes, kui nägi asjade kohapealset kulgu lähemalt ja sai kinnituse, et talle antakse viimistlustöö käigust iga päev aru.

“Kai ehitustöö lõpeb homme õhtuks, misjärel hakkame ehitama turvatsooni, paigaldama videovalvet ja muud vajalikku,” selgitas Kokk. “Praeguse graafiku kohaselt saab kõik õigeks ajaks valmis, kusjuures laeva esindajale jättis Pärnu väga hea mulje, samuti kai asukoht, mis paikneb vanalinnale nii lähedal.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles