Surfifestival toetas merepäästjaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu ranna surfi- ja muusikafestivalil Aloha Kite Challenge (AKC) osalenud ligemale 200 lohesurfisportlast annetasid Pärnu vabatahtlikele merepäästjatele pea 1000 eurot.

Peale Twin Tipi lohelaudade rajasõidu toimusid surfifestivalil hüppevõistlus Big Air ja võidusõit aerulaudadel. Ürituse patrooni Marko Matvere üleskutsel tõstsid kõik festivalil osalejad oma lohed ühel ajal õhku ja võistluse toetaja Saarineni maja annetas iga lendava lohe kohta Pärnu vabatahtlikule merepäästele viis eurot. Nii koguti merepäästjate toetuseks 995 eurot.

“Aloha Kite Challenge sujus hästi ja meeleolukalt, meist keegi päästmist ei vajanud. Eelmisel aastal alustatud traditsiooni jätkamisega soovib Aloha Surf teadvustada ohutu ja vastutustundliku meresõidu olulisust ning väljendada toetust vabatahtlikele, kes on iga ilmaga valmis merel hätta sattunutele appi tulema,” ütles Aloha Surfi juht Toomas Jürjo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles