Gerda Kordemets võtab iga Tõstamaa teatrisuve kui viimast

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäädvustus “Tõeajastu lõpu” proovist Tõstamaa mõisa talli hoovis, kus uus teatritükk etendub. Veikko Tääri üks lavapartnereid on Triin Tenso, kes mängis Tõstamaa suveteatri esimeses lavastuses peaosalist Liina Täkerit.
Jäädvustus “Tõeajastu lõpu” proovist Tõstamaa mõisa talli hoovis, kus uus teatritükk etendub. Veikko Tääri üks lavapartnereid on Triin Tenso, kes mängis Tõstamaa suveteatri esimeses lavastuses peaosalist Liina Täkerit. Foto: Toomas Mitt

Gerda Kordemets ei pabista sellepärast, kui mitu suve ta Tõstamaa mõisas veel teatrit teha saab. Ehkki tuleviku kohal ripub küsimärk, võtab ta seda filosoofiliselt: kui üks teerada peaks elus lõppema, tuleb leida uus, mida mööda edasi käia.

Tulevast nädalast mängivad Kersti Tombak ja Veikko Täär Tõstamaa mõisas edasi mullu esietendunud “Karlsonsoni” ja augusti algul tullakse publiku ette uue suvelavastusega “Tõeajastu lõpp”.

Kõigiks suvedeks on Kordemets näidendid ise kirjutanud ja need lavale toonud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles