Galerii: Nooruse maja suveaias tehti algust kesknädalakontsertidega

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nooruse maja tegi kolmapäeva õhtul oma suveaias algust kesknädala kontserdisarjaga, kus esimesena võlus rahvast punt Costa del Audru ehk Lavassaare Trio. Filmi "Mehed ei nuta" muusika saatel alustati kontserti rahva seast ja seal ka lõpetati. Kes tahtis, keerutas lava ees tantsu.

Airi Allvee laulis hispaania-, prantsus- ja eestikeelseid laule ning teda saatsid eri bändidest tuntud mehed: Apelsinist unustamatu Ants Nuut, Estonia orkestris mängiv Pärnu-Jaagupi mees Priit Aimla, Audru mees Ado Kirsi pasunakoorist Õnn Tuli Õuele, Väikeste Lõõtspillide Ühingust tuttav pärnakas Raido Koppel ja Lindil elav Untsakate liige Jaanus Jantson.

Nooruse maja juhataja Uudo Laane lausus, et sel suvel katsetavad nad kesknädalakontsertidega korra kuus. Kui üritus rahvale meeldib, võidakse tuleval aastal kontserte teha tihedaminigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles