Kaspar Kokk: Pärnu linn oleks Tartu järel mu teine valik

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu on koht, kuhu Kaspar Kokk käib Tartust tööle. Reisisadama ehitust võtab ta missioonina anda linnale midagi juurde.
Pärnu on koht, kuhu Kaspar Kokk käib Tartust tööle. Reisisadama ehitust võtab ta missioonina anda linnale midagi juurde. Foto: Urmas Luik

AS Pärnu Sadama nõukogu liige ja AS Transcomi tegevjuht Kaspar Kokk on omaaegne Eesti suusakuulsus, kes vahetas sportlase töö päevapealt ärijuhtimise vastu, olles ühtaegu suurärimehe Rein Kilgi õpilane, usaldusisik ja partner.

Viimasel ajal võib seda Tartu juurtega meest kohata õige tihti Pärnus, kuna just tema õlul lasub Pärnu sadama kesklinna kai ehitus.

See, et esmaspäeval külastab üle 20 aasta järel Pärnut taas ristluslaev, on samuti Koka pingutuste vili. Tema meelest on reisisadam Pärnule nagu orden rinnas. Sama arvab mees oma järgmisest Pärnuga seotud suurprojektist: Kalda 2 kinnistule Vanasadama kvartali rajamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles