Vallikäärus kukkus puu inimestele peale, kaks kannatanut viidi haiglasse (8)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 15 paiku sai häirekeskus teate, et Vallikäärus kukkus noortele peale pooleks murdunud suur puuoks.

"Alati peab vist valmis olema: nautisime oma seltskonnaga ilusat suveilma ja järsku käis jõhker pauk," selgitas õnnetuspaigal viibinud Risto, kes ise sai juhtunust kergemad kriimud.

Kokku oli puu all viibinud seltskonnas üheksa inimest, kellest kaks said pihta jämeda ja raske tüveosaga. Risto sõnutsi oli nende kahe kannatanu olukord rängem, ülejäänud said kergemalt põrutada või kriimustada.

Risto jutu järgi viidi kaks raskemalt kannatanut, tüdruk ja poiss, haiglasse. Üks ohvritest pidi väidetavalt minema kohe operatsioonile.

"Mingis mõttes õnnelik, mingis mõttes õnnetu õnnetus," võttis Risto juhtunu kokku.

Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja sõnutsi ei olnud päästjatel kohapeal suurt midagi teha. "Olukord vaadati üle ja leiti, et puu rohkem ohtu inimestele ei valmista," ütles ta.

Vallikääru parki hooldab linnavalitsuse hallatav ettevõte Pärnu Haldusteenused.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Anu Juurma-Saks tõdes, et tegu on tõesti väga ebameeldiva juhtumiga. "Väga kahju, et selline asi juhtus. Miks, seda ei oska hetkel vastata. Tundub, et tegu on halbade asjade kokkusattumisega," kommenteeris ta.

Tema sõnutsi vaadatakse puude tervist Vallikäärus üle regulaarselt vastavalt hoolduskavale.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles