Galerii: Tori põrgu võõrustas öiseid lauljaid, kodukohvikute letid müüdi tühjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Tori põrgu öölaulupeol kandsid koorid ette legendaarse mesipuu loo, süttis sillal ja vallamaja aasal mobiiltelefonide valgusvihtudest tulemeri.

"See oli tundehetk, mis pani suvefestivalile "Tori ööd ja päevad" väga toreda punkti," arvas festivali korraldaja Argo Juske.

Tori põrgu öölaulupeoga, kus astus üles sadakond lauljat, tähistati Tori segakoori 150. aastapäeva. Laulmist jälgis sillalt ja jõe teiselt kaldalt vallamaja aasalt mitusada huvilist.

Üle pika aja võis eile Toris tunda laadamelu, kui koos ratsaspordivõistlusega korraldati suur suvelaat.

Nagu mujalgi Eestis said Tori suvefestivali ajal nautida populaarsust seitse ühepäevakohvikut, mille letid õhtuks tühjaks müüdi.

Laupäeva varahommikul pakkus Riisa rabasse tulnutele vaatemängu päike, mis tõustes pilvede vahel peitust mängis. Suvehommikusse lisas romantikat Elo Kalda kandlemäng ja rabas esines teater TRET.

Rahvamaja parklas astus festivali raames üles rahvusvaheline noorte puhkpilliorkester Wersalinka, kirikus andsid romantilise suveõhtukontserdi Hedvig Hanson ja Kalle Pilli. Vallamaja rõdul mängis kontserdil "Filminoot" klaverit Torist pärit Elin Soomets.

Tori valla kodukandipäev toimus sel aastal Jõesuu külas.

Suvefestivali spordiprogrammis võisteldi triatlonis, ratsutamises, jahilaskmises ja võrkpallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles