Vabaajakeskus kinkis Saarde vallale õueala

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enim huvi pakkus mustkunstnik Marek Sandermati publikut kaasav esinemine.
Enim huvi pakkus mustkunstnik Marek Sandermati publikut kaasav esinemine. Foto: Silvia Paluoja

Õueala kunagise Kilingi-Nõmme linnavalitsuse hoovis on avar. Sinna on paigutatud kiiged, mitmemeetriseks õhusõiduks Tarzani köis, lava esinejatele, puitpingid, laud, hoolsa käega istutatud palju suvelilli. Lustakas sildikiri ütleb “Ma armastan liikuda”. Liikumisvõimalus on Saarde valla südames eelkõige mudilastele, aga noortelegi. Linn on saanud mänguala võrra rikkamaks.

“Kui lapsed tundi ei tule, on teada, kust nad kätte saab,” ütles Kilingi-Nõmme muusikakooli õpetaja, pidades silmas vabaajakeskuse Kivake naabrust ja seal Eesti Vabariigi 100 aasta juubeli kingitusena valminud ligitõmbavat õueala.

Kohalike panus kingituse valmimisse on suur, nagu selgus vabaajakeskuse juhataja Heli Juhkamsoo jutust. Vabatahtliku tööga panustanud eraisikute ja ettevõtete nimekiri oli pikk ja trükitud paberile, nagu ka õueala projekti toetanute loetelu, mida huvilised lugeda said.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles