Õnnetuse järel läheb kirve alla üheksa ohtlikku puud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Pärast pühapäeval Pärnus Vallikäärus (pildil) juhtunud õnnetust, kui puu küljest murdunud suur oks vigastas puu all viibinud neidu ja noormeest, vaatasid linnavalitsuse spetsialistid arboristidega üle puud parkides ja kesklinna kinnistutel ning leidsid, et raiet vajab üheksa puud.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete teenistuse juht Anu Juurma-Saks ütles, et puude ülevaatust ja hooldust tehakse linnas järjepidevalt. Esmaspäeval, päev pärast Vallikäärus juhtunud õnnetust, tegid linnavalitsuse eksperdid arboristidega puude lisakontrolli, mille käigus vaadati üle puud Vallikäärus, Rannapargis ning samuti Õhtu 1 ja 1a, Kalda 2 ja Vana-Tallinna 1 kinnistul.

Esmaspäevase kontrolli käigus jäi Vallikäärus ja selle ümbruses silma üheksa puud, mis spetsialistide arvates tuleks maha võtta. Eile esitas linnavalitsuse majandusosakond keskkonnaametile ja muinsuskaitseametile vastavad taotlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles