Pärnus astus kohtu ette lõbunaisi vedanud taksojuht

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Pärnus astus eile kohtu ette kohalik taksojuht, kes uurimisandmetel tegeles suvepealinnas lõbutüdrukute klientide juurde sõidutamisega.

Kohus otsustas kuulutada 56aastase Arvedi protsessi kinniseks, et kaitsta menetlusosaliste eraelu. Istungid on planeeritud esialgu kuni reedeni ning teisipäeval on kohtul plaanis uurida eeluurimisel kogutud tõendeid.

Algselt pidi kohus Arvedi süüasja lahendama lühimenetluses, kuid juba tunamullu sügisel mees loobus sellest ning seega arutab kohus tema süüasja sügisel üldmenetluse korras.

Arvedil lasub süüdistus prostitutsioonile kaasaaitamises isikuna, kes on varem sama kuriteo eest karistada saanud. Kohtus süüdimõistmisel ootab teda 3-12aastane vangistus.

Politsei uurimisandmetel tegeles Arved lõbunaiste klientide juurde sõidutamisega 2008. aasta märtsist juulini ning uurijatel õnnestus tõendada 11 prostitutsioonile kaasaaitamise episoodi.

2008. aasta augustis arestis kohus Arvedi kasutuses olnud Mercedese, millest on tal süüdimõistmise korral oht ilma jääda. Nimelt võib kohus autot käsitleda kui kuriteo toimepanemiseks kasutatud vahendit, aga ka kriminaaltulu eest soetatud esemena.

Arved oli ka 2007. aastal prostitutsioonile kaasaaitamise süüdistusega kohtu ees ning toona sai ta nelja-aastase tingimisi vanglakaristuse. Uued süüteod pani ta seega toime katseajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles