Grete Naaber: Mõtteid, mida peaks edasi mõtlema

Grete Naaber
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Naaber.
Grete Naaber. Foto: PP

Vist ei leidu eestimaalast, kes jätnuks tänavu aknast välja vaadates ohkamata: “No on alles suvi!” Kurk ei taha isegi kasvuhoones kasvada, rääkimata avamaast, ehkki põld on looritatud nagu pruut. Head nõu ekstreemses olukorras pole kuskilt järsku võtta. Äkki orienteeruksid infokanalid sagedamale abistamisele, nõu andmisele? Vastav nõuanne peaks sobima hästi koos ilmateatega ja osa inimesi oleks suhtumisest liigutatud.

Infokanalid on aga suveürituste valgustamisega ametis ja teleuudistest kuuleb päevapoliitika kõrval kuulsaid nimesid, kes kontserdiisu tekitavad ja noori pöördesse ajavad.

Oleks nagu kaks elu: üliemotsionaalne taevane ja igavesti kestvate muredega maapealne. Maapealsega üritavad hakkama saada need, kelle jalad enam kontserdile minekut välja ei kannata. Istutakse kodus diivanil ja vajutatakse teleripuldi klahve, et mida veel peale uudiste vaadata. Ei muud kui puha seriaalikordused!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles