Kanteri tiimis alustanud pärnumaalane juhendab nüüd maailma tippe

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans Üürike (vasakul) ja Fedrick Dacres juunis Stockholmis, kus Dacres teenis oma elu esimese Teemantliiga võidu.
Hans Üürike (vasakul) ja Fedrick Dacres juunis Stockholmis, kus Dacres teenis oma elu esimese Teemantliiga võidu. Foto: Erakogu

Keskkooli lõpus ütles pärnujaagupilane Hans Üürike, et soovib 30aastasena pensionile jääda, kui on oma elu ära kindlustanud. Nüüd on ta 31aastane, aga lõpetada ei soovi, kuna teeb põnevat tööd, mida armastab: ta on nimelt heitealade sportlaste mänedžer. Gerd Kanteri tiimist tuule tiibadesse saanud Üürikese klientide hulka kuuluvad maailma absoluutsed tipud.

Kuidas tekkis mõte sellist tööd teha?

Kõik sai alguse Pärnu-Jaagupi keskkoolist. Õppisin Gerd Kanteriga samas koolis. Tema oli küll kuus-seitse aastat vanem, aga jõusaalis sattusime ikka kokku. Heitsin tol ajal ka ise ketast ja sattusime jutule, mille järel hakkasin Kanteri tiimis vabatahtlikuna tööle: tegin veebilehte, suhtlesin meediaga ja nii see läks. Kokku töötasin Kanteri tiimis 15 aastat, mille tulemusena tekkisid mul rahvusvahelised kogemused ja kontaktid ning sealt suunasid nad mu mänedžeriametile. Nägin võimalust ja haarasin sellest kinni. Sain tänu Kanteri tiimile tuule tiibadesse, kuna see on üsna suletud ring ja sinna niisama lihtsalt ei pääse, et otsustad mänedžeriks hakata. Selles bisnises on väga raske jalga ukse vahele saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles