Kultuuriministeerium on nõus sõudekeskust miljoniga toetama

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sõudeklubi.
Pärnu Sõudeklubi. Foto: Urmas Luik

Pärnu Rääma sõudekeskuse renoveerimist on kavandatud juba ligemale kümme aastat, muutmaks amortiseerunud treeningukeskus nüüdisaegseks. Nüüd on kultuuriministeerium andnud rohelise tule, kuid paari tingimusega.

Kultuuriministeerium on rahuldanud Pärnu sõudeklubi eestvedajate Toomas Rapi ja Tatjana Jaansoni läkitatud taotluse, milles paluti riigilt keskuse renoveerimiseks abi. Kultuuriministeerium on valmis finantseerima projekti kuni miljoni euro ulatuses tingimustel, et summa eraldatakse osade kaupa 2018. ja 2019. aasta jooksul, lähtudes riigieelarve võimalustest, ja Pärnu linna finantseering on vähemalt miljon eurot.

Pärnu abilinnapea Meelis Kuke sõnutsi linn praeguse seisuga sellise summaga arvestatud pole, samuti ei ole veel midagi kavandatud. "Sellises mahus rahastus oli vaid üks variante," kinnitas Kukk, kelle jutu järgi arutati muidki lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles